ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ-ΜΑΣΤΑΜΠΑ

δημιουργια εικονικης περιηγησης για ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ-ΜΑΣΤΑΜΠΑ

Στοιχεία Έργου

Δημιουργία εικονικής περιήγησης σε τεχνολογία HTML5 συμβατή με όλες τις συσκευές και λειτουργικά συστήματα (android,Ios,windows)

Εκτέλεση έργου 360 orasis

https://virtualtour.gnhm.gr/mastampa/

Ολόκληρο το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας σε μια οθόνη.

Η Νέα Ψηφιακή Εποχή του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στον υπολογιστή ή τη κινητή συσκευή μας, ξεκινά με την καινοτόμο Διαδραστική Εικονική Περιήγηση 360o (virtual tour) του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, προσφέροντας στο κοινό:

1. Ψηφιακή παρουσίαση όλων των Μόνιμων Εκθέσεων του ΜΓΦΙ
(Βοτανικής, Υδροβιολογίας, Χερσαίας Ζωολογίας, Γεωλογίας, Παλαιοντολογίας), διασφαλίζοντας μία πλήρη εικόνα της φυσικής κληρονομιάς που διαθέτει / διαφυλάττει το Μουσείο.

2. Πολλαπλές λήψεις σε κάθε αίθουσα, με υψηλή ποιότητα ευκρίνειας 4Κ, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη για άμεση προσέγγιση όλων των εκθεμάτων (σύνολο 25 λήψεις 360o, όλες διασυνδεόμενες μεταξύ τους)

3. Προσομοίωση της φυσικής παρουσίας του επισκέπτη σε όλους τους χώρους, με πρόσθετη δυνατότητα εικονικής πλοήγησης σε όλες τις κατευθύνσεις και εστίασης στα εκθέματα, καθώς επίσης λήψης στιγμιότυπων από κάθε οθόνη (screenshot).

4. Ενσωμάτωση, σε 65 σημεία ενδιαφέροντος με το σύμβολο i, θεματικών βίντεο επιλεγμένων εκθεμάτων του Μουσείου, όπου δίνονται με την επιστημονική επιμέλεια των Υπεύθυνων Συλλογών του ΜΓΦΙ, χρήσιμες πληροφορίες, παράλληλα με τις κοντινές λήψεις παρατήρησης των εκθεμάτων

5. Αφήγηση στα ελληνικά, με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους, ώστε το σύνολο των επιστημονικών πληροφοριών των βίντεο στα σημεία ενδιαφέροντος να προσφέρει στον χρήστη μία πλήρη εικονική ξενάγηση του επισκέπτη.

Για να μπείτε στην εφαρμογή πατήστε:
Για την ελληνική έκδοση εδώ.
Για τη ξενόγλωσση έκδοση εδώ.